keskiviikko 10. syyskuuta 2014

Viisi arjen kosmetiikkasankaria

Minulla on selvästi jokin fiksaatio top 5-tyyppisiin postauksiin. Ne ovat kai selkeitä sekä lukea että kirjoittaa, joten olen mieltynyt niihin.

Postauksen pointtina on kuitenkin nostaa esiin tuotteita, joista pidän ihan hirveästi, joita käytän usein, mutta syystä tai toisesta en hehkuta niitä tarpeeksi usein. Voi olla, että joitakin näitä tuotteita en ole maininnut koskaan aiemmin. Sellainen vääryys minun on korjattava, sillä haluan teidän kaikkien tietävän, että nämä viisi tuotetta ovat mitä mainioimpia!



deep steep Moisture Stick (lavender & chamomile)

Tämä 15 gramman voidepuikko on tarkoitettu monitoimikäyttöön ihon kuivimpiin ongelmakohtiin, kuten kyynärpäihin, polviin ja kantapäihin. Minä olen tosin erityisen ihastunut siihen huulirasvana. Se kuuluu iltarutiiniini, ja tuntuisi oudolta olla voitelematta huuliani tällä iltaisin suihkun jälkeen. Huuleni tuntuvat aina niin ihanan pehmeiltä ja kimmoisilta aamuisin tämän voiteen ansiosta.

Pienenä varoituksen sanana mainitsen, että mikäli et pidä voimakkaista hajuista, en suosittelisi ainakaan tätä tuoksua. Se huokuu laventelia, joten muut laventelin ystävät pitänevät siitä.


essence Big Bright Eyes - Highlight it...pearly

Essence lanseerasi muutaman tällaisen korostuskynän kesällä. Omani on 'pearly' eli helmiäinen, kun taas toinen vaihtoehto on matta. Pidän kynän jäljestä ja kestosta. Se antaa juuri sopivasti hohtoa kulmaluulle, amorinkaarelle ja silmien sisänurkkiin. Övereitä tällä on hankala tehdä, ellei paina kovin ronskilla kädellä. Yllätyksekseni kynä vieläpä pysyy haihtumatta koko päivän - no, ainakin kulmaluulla ja silmien sisänurkissa. Huulten läheisyydestä mikä tahansa katoaa päivän mittaa ja silmien sisärajauksena minulla ei paria tuntia pidempään pysy melkeinpä mikään kynä.

Vaikka minulla on useampi ihan kelpo korostustuote, huomaan tarttuvani tähän melkein joka kerta meikatessani!


dr. organic Organic Virgin Coconut Oil Eye Perfect Eye Cream

Minulla oli pitkään hakusessa tarpeeksi kosteuttava, mutta ei maltaita maksava silmänympärysvoide. Minulla oli positiivisia kokemuksia dr. organic-sarjasta, joten päätin kokeilla kookossarjan voidetta. Se on osoittautunut juuri minulle sopivaksi voiteeksi. Koostumus ei tunnu rasvaiselta eikä raskaalta, vaikka kyseessä onkin kosteuttava tuote. Käytän sitä iltaisin. Yksi kerros yleensä riittää, mutta erityisen kuivina päivinä levitän kaksi. 


Make Up Academy E3 Blending Brush

Tätä veijaria minulla on peräti kaksin kappalein. Käytän sitä nimittäin joka kerta silmämeikkiäni tehdessä. Se on täydellisen kokoinen minun silmieni luomivakoon. Useimmiten aloitan silmämeikkini varjostamalla luomivaon juuri tällä siveltimellä. Tarkempaan työskentelyyn ja ulkoisen veen häivyttelyyn se on makuuni/taidoilleni liian kömpelö, mutta paikkansa kullakin työkalulla! 

Vaikka käytän ja pesen tätä sivellintä ahkerasti, en ole huomannut ainoatakaan irronnutta harjasta. Hintaansa nähden oikein kelpo kaveri (noin 3£?). 


Soap & Glory Glow All Out Luminizing Radiance Powder

Hehkutin tätä jo Soap&Glory-kokoelmavideollani, mutta mainitsen sen vielä pikaisesti - se vaan on niin hyvä! Kyseessä on viimeistelypuuteri, jota voi käyttää korostustuotteen lailla tai koko kasvoilla. Käytän sitä kevyesti koko kasvoilla, sillä se ei ole intensiivisen hohtava. Se antaa luonnollisen hehkun kasvoille, joka ei ole selkeän huomattava, mutta tekee meikistä viimeistellyn.


Mitkä ovat teidän arkenne kosmetiikkasankarit? Parhaat tuotevinkit kehiin!

8 kommenttia:

  1. Vaikea kysymys. Mulla kun ne suosikit vaihtuu melkein päivittäin, niin paha sanoa. Ostin muuten sen suosittelemasi Wet n Wildin peitevoidenelikon. Se nyt ainakin on tosi hyvä. Niin tosiaan ja tänään käyttämäni Juoksija-kortti! Vaihdoin ripsivärin ja sehän tarttuu ihoon aivan viimeisen päälle. Ei muuta kuin kortti ripsien ja luomen väliin ripsaria laittaessa, niin ei tarvitse loppuaamua käyttää ripsarin hinkkaamiseen yläluomelta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mahtava juttu, että tykkäät siitä peitevoidepaletista! Se olisi kyllä ansainnut paikan myös tässä postauksessa. Miten se 'ihon'värinen peitevoide sopii sulle, käytätkö? Oon edelleen jumittunut käyttämään lähinnä vaaleanpunaista ja vihreää väriä, enkä oikeastaan tarvitse niiden kanssa enää muun sävyisiä peitevärejä.

      Mieki oon joskus miettinyt, että pitäisi kokeilla tota korttitemppua kun mulla meinaa ripsiväriä aina mennä eyelainerin päälle. Painan jotenkin ripset tyvestä liian lähelle luomea.

      Poista
    2. Ihonvärinen toimii yllättävän hyvin. Laitan yleensä ensin sitä elfiä, joka sulla kuivatti liikaa ja sitten "viimeistelen" tällä wettiksellä. Sävy sulautuu aika hyvin iholle, ei vaikuta liian tummalta.

      Korttiniksiä kannattaa kokeilla! Ainoa huono puoli on se, että ainakin minulla jotkut vähän kosteammat rajaukset tuppaavat tarttumaan sinne kortin toiselle puolelle :p Seuraavaksi ajattelin ruveta hc:ksi, tuhota yhden kortin ja leikata sen enemmän luomen muotoon. Saa nähdä kuinka tässä onnistuu.

      Poista
  2. Arjen sankareita:

    -Nuxe silmänympärysvoide taitaa olla anti-fatique linja
    -Dr.Hauschka Rose cream light
    -Sigma E45 sivellin. Tämä on ihan huippu ja lisäksi MAC 217
    -MAC Pro long wear liquid concealer
    -MAC Sun basque (kesällä tämä oli lemppari, koska ei tarvi laittaa välttämättä aurinkopuuteria erikseen)
    -EOS lipbalm Starberry Sorbet
    -JMO Green Tea and Calendula Leave in Conditioning Mist

    Siinä ne taitaa olla sitten. :)

    T.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hups niitä pitikin olla viisi noh! :D

      Poista
    2. Ei mitään, mitä enemmän sen parempi!

      Mun on tehny mieli kokeilla Nuxelta jotain vaikka miten pitkään, mut en oo yksinkertasesti raaskinut! Tosin silmänympärysvoide on sellainen tuote, johon voisinkin satsata, jos se on tosiaan hyvä.

      Mulla on se Fresh Mint-makuinen EOS ja se on myös aivan ihana! Vaikka piparminttua sisältävät huulirasvat kuulemma kuivattavat huulia yleensä, niin tää ei ainakaan tee niin. Se kihelmöi huulilla laiton jälkeen piristävästi muutaman sekunnin, mistä tykkään.

      Kiitos paljon muistakin vinkeistä - pitää tehdä taustatutkimusta! :)

      Poista
  3. Muuten kiinnostaa tuo Soap&Glory Glow all out! Piti heti se googlatakin ja tuon saisin tulevalta matkaltani lentsikkakentältä hyvin ehkä. ;)

    Muuten tiedätkö hyvää kevyttä "radiance" puuteria ruskettuneelle iholle? Matkani kohdistuu nimittäin aurinkoon ja veikkaanpa, että tuo Glow all out on liian vaalea, kun olen saanut aurinkoa.

    Mistä muuten olet näitä Soap&Glory-tuotteita tilannut?

    T.Sanna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Glow All Outilla saa tosiaan sellaisen hienovaraisen efektin. Ootko kokeillu Body Shopin hohtokuulia? Niitä saa kolmena eri sävynä, joten ruskettuneellekin iholle jokin sopiva löytynee (http://www.thebodyshop.fi/fi/posket/356/dg). Mulla ei tullut omasta varastosta mitään mieleen, mutta olen swatchaillut noita kaupassa ja vaikuttavat kauniilta.

      Mie asun Britanniassa, joten ostan Soap&Glorya täältä ihan Bootseista, mutta Suomessa niitä saa JT Beauty Outletista: http://www.jtbeautyoutlet.fi/advanced_search_result.php?keywords=soap+%26+glory&x=0&y=0

      Jos teet jotain kivoja lentokenttälöytöjä, niin jätä kommentti! :)

      Poista