torstai 13. marraskuuta 2014

Lovelula Beauty Box: marraskuu 2014 (+alekoodi!)

Lovelula tarjoili upean kavalkadin luonnonkosmetiikkaa jälleen kerran. Mikäli olet uusi blogini lukija ja/tai et ole aiemmin kuullut Lovelula-boksista, se on ainoastaan eläinkokeetonta luonnonkosmetiikkaa sisältävä, kuukausittainen kauneustilaus. Boksi sisältää viisi tuotetta, joista vähintään yksi on täysikokoinen. Useimmiten täysikokoisia tuotteita on kuitenkin useampi kuin yksi. Boksin painotus on vahvasti ihonhoidossa, mutta meikkejä ja hiustuotteita sisällytetään silloin tällöin.

Lovelula on britannialainen firma, mutta boksi on tilattavissa myös Suomeen joko kolmen kuukauden tai vuoden erissä! Sinistä pintaa-blogin Hellin otti selvää, että boksin toimittaa posti kuriirifirman sijasta, mikä on olennainen tieto, jos joku teistä harkitsee tilaamista.

Sitten varsinaiseen asiaan! 


Jasön Brightening Apricot Scrubble

Päivittäiseen käyttöön tarpeeksi hellä putsari ja kuorinta yhdellä iskulla. Tuote on paksuhkoa, epämääräisen väristä tahnaa, joka sisältää kuorintarakeita. Aprikoosiöljystä huolimatta tuote ei tuoksu lainkaan aprikoosilta tai edes hedelmäiseltä. Siinä on ainakin minun nenääni hieman tunkkainen ja tunnistamaton haju. Ei varsinaisesti luotaantyöntävä, mutta ei järin houkuttelevakaan.

Putsari tuntuu iholla miellyttävältä, ja sopii sellaisenaan hyvin joko toisen vaiheen pesutuotteeksi tai meikittömien päivien ykköstuotteeksi. Tuotteen yleisvaikutelma on 'ihan kiva'. Toimii, mutta se ei ole mitenkään mieleenpainuva.

jason-personalcare.com


giovanni Smooth As Silk Deep Moisture Shampoo For Damaged Hair

On suuri ilo esitellä paketin ensimmäinen tähtituote teille. Se on nimittäin erinomainen shampoo, joka huitelee aivan omilla urillaan muihin luonnonkosmetiikan hiustuotteisiin verrattuna. Vahingoittuneille hiuksille suunnatun tuotteen luvataan rauhoittavan, kosteuttavan ja siloittavan. Minä muotoilen hiuksiani millään raudalla melko harvoin, korkeintaan kerran viikossa jos sitäkään, enkä käytä keinotekoisia väriaineita. Hiukseni ovat sen puolesta ihan hyväkuntoiset, joten en ajatellut hyötyväni shampoosta erityisesti. Siinä on yksi odottamaton vaikutus: se tuuheuttaa hiuksiani. Käytän ensisijaisesti tuuheuttavia hiustuotteita, sillä hiukseni ovat luonnostaan melko onnettomat. Vaikka tuote ei hiiskahdakaan tuuheuttamisesta mitään, tunsin hiusteni turpoavan jo pesuvaiheessa. Vaikutus säilyy yön yli seuraavaan päivään, mikä on minulle vallan ihmeellistä. Onko tuuheutuminen yleinenkin vahingoittuville hiuksille tarkoitetujen tuotteiden sivuvaikutus? Tietääkö joku?

Jostain syystä juuri tätä shampoota ei ole Lovelulan valikoimissa (tällä hetkellä), mutta muita giovannin tuotteita kylläkin.

giovannicosmetics.com


Living Nature Manuka Honey Nourishing Hand Cream

Viime kuussa arvioituani Living Naturen shampoon ja hoitoaineen, en saanut parasta mahdollista ensivaikutelmaa merkistä. Tämä käsivoide on kääntänyt mielikuvaani merkistä myönteisempään suuntaan. Ensinnäkin, voide on nopeasti imeytyvää, mikä on minulle käsirasvassa tärkeää. Se myös tekee tehtävänsä melko hyvin, eli kosteuttaakin kohtalaisesti. Kaikista korppuisimmille käsille se ei varmaankaan ole tarpeeksi tehokas, mutta minulle se kelpaa. Sen koostumus on kevyt ja tuoksu metsämäinen, mutta ei liian voimakas tai hallitseva. Tuoksu ei myöskään jää käsiin pitkäksi aikaa.

Voide soveltuu kaikille ihotyypeille.

livingnature.com


Barefoot Botanicals SOS Face & Body Rescue Cream

Tämä on boksin toinen timantti. Kuka olisi arvannut, että näin tylsässä pakkauksessa lymyää suorastaan nerokas iVoide? Kuivalle ja herkälle iholle suunnattu monitoimivoide on kosteuttava olematta paksua jankkia, nopeasti imeytyvä, ihoa pehmentävä ja jopa väriä tasoittava. Olen käyttänyt sitä sekä päivä-, etä yövoiteena ja voin todeta, että se toimii erinomaisesti molemmissa tarkoituksissa. Olen voidellut sillä vain kasvojani, mutta en tiedä, miksi se ei olisi yhtä loistava kehonkin rasvauksessa.

Yksinkertainen, mutkaton, toimiva. Uusi rakkaustuotteeni!

barefoot-sos.com


suti Skincare Cleanse Balm

Öljypohjainen, paksuhko putsari, jossa on pieniä tiivistettyjä rakeita. Kun tuotetta ottaa käsiin ja niitä hieroo yhteen, rakeet sulavat. Olen käyttänyt tätä kakkosvaiheen putsarina pari kertaa siten, että olen hieronut tuotetta kasvoihin, minkä jälkeen pyyhin sen pois musliiniliinalla. Kyllähän sillä toki puhtaat kasvot saa, mutta mitään säväyttävää siinä ei mielestäni ole.

sutiskincare.com


Voin onnekseni todeta jälleen kerran, että Lovelula kokosi hyvän ja kiinnostavan paketin tilaajilleen. Useimmissa bokseissa on selkeä kuningastuote, ja tässä niitä oli peräti kaksi!

Tämän postauksen merkkejä (Jasön, giovanni, Living Nature, Barefoot, suti) saa 20% alennuksella marraskuun loppuun saakka koodilla BBNOV Lovelulan verkkokaupasta!

Oletteko te tuttuja näiden tuotteiden tai merkkien kanssa?

13 kommenttia:

  1. Tilaan Giovannia iHerbistä, mutta ne ovat usein loppuunmyyty suuren suosion takia. Giovannin Nutrafix Hair Reconstructor on mun suosikki hiusten "korjaamiseen" :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oo wautsi, kiitos paljon iHerb-tärpistä! En ole vielä koskaan tehnyt tilausta sinne, mutta siitä kuulee niin paljon hyvää koko ajan, että pakkohan se on kokeilla. Pitää tutkailla niiden sivuja tarkemmin :).

      Poista
  2. Kiinnostavia tuotteita todellakin! Giovanni ja Jason ovat tuttuja iHerb-tärppejä, muut merkit olivat itselleni ihan uusia.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on jotenkin erityisen tyydyttävää, kun jokin tuote/merkki yllättää täysin puskan takaa olemalla huippu :)!

      Poista
  3. Tuo kyseinen shampoo on yksi omista lemppareista. Oman kappaleeni olen ostanut laatuunsa nähden suorastaan törkeän halvalla iHerbistä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt on kyllä pakko alkaa katsella iHerbin sivuja! Paljon kiitos vinkistä! :)

      Poista
  4. Onpa tosi mielenkiintoisia tuotteita taas! Alkaa jopa vähän tilaaminen houkutella.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Lovelulalla on ollut hyvä putki päällä jo monta kuukautta. Oon ollu tosi tyytyväinen ainakin viimeisen puolen vuoden bokseihin. Harmillista, että täysin eläinkokeettomia bokseja on vähän ja Suomessa ei varmaan vielä ainuttakaan. Pistetäänkö yritys pystyyn? :D

      Poista
    2. Heh, älä muuta sano! Pestään samalla Livbox mennen tullen muutenkin :D

      Poista
  5. Tää boksihan vaikuttaa paljon mielenkiintoisemmalta kuin LivBox! Todellakin aion kokeilla jossain vaiheessa :) Noista tuotemerkeistä suurin osa on mulle vielä tuntemattomia, joten kiinnostaa senkin vuoksi. Ootko kauan tilaillut tuota boksia? :)

    MS / Beauty Highlights

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen tilannut puolitoista vuotta. Sinä aikana boksi on kehittynyt huomattavasti. Muutamat ekat kuukaudet oli sellaisia ihan ok-tasoisia, mutta erityisesti viime talvesta lähtien firma on selvästi panostanut enemmän ja olen jokaiseen ainakin kuuden kuukauden aikana tulleeseen pakettiin ollut erittäin tyytyväinen! Jos haluat nähdä mitä muutamassa aiemmassa boksissa on tullut, niin tässä pari linkkiä:

      Lokakuu: http://aivojentuuletusprojekti.blogspot.co.uk/2014/10/lovelula-beauty-box-lokakuu-2014.html

      Syyskuu: http://aivojentuuletusprojekti.blogspot.co.uk/2014/09/lovelula-beauty-box-syyskuu-2014.html

      Elokuu: http://aivojentuuletusprojekti.blogspot.co.uk/2014/08/lovelula-beauty-box-elokuu-2014-alekoodi.html

      Poista
    2. Kiitos linkeistä! Kurkkasin kaikki ja pakko sanoa, että mun on kyllä kokeiltava tätä! ;) Noista ehkä kolahti eniten lokakuun boksi, mutta jokaisessa oli useampia mielenkiintoisia tuotteita. LivBox ei ole enää hetkeen iskenyt yhtä paljon kuin joskus silloin alussa. Tilasin vasta GloriaBoxin ja viime aikoina on muutenkin tullut "retkahdettua" muutamaan otteeseen, joten yritän nyt pidättäytyä tämän tilaamisessa edes HETKEN :D Eli toisin sanoen, katsotaan "ensi viikolla" ;D Hah!

      Poista
    3. Olenkin ollut huomaavinani, että tämä boksi on alkanut laajemmalti herättää Suomessa kiinnostusta. Hyvä vaan, että suomalaisetkin boksit saavat vähän enemmän kilpailua melkein monopolia muistuttaviin markkinoihin.

      Käy ihmeessä heittämässä kommentti, mikäli sorrut ;).

      Poista