keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Kesäkuun Amarya-tilauksen arvostelu

Nyt kun mulla on ollut parisen viikkoa aikaa testailla viimeisimmän Amarya-boksin tuotteita, haluan kirjoittaa niistä muutaman sanan. Amarya on siis luonnonkosmetiikkaan ja -hoitotuotteisiin erikoistunut verkkokauppa, jolla on kuukausittainen tilauspalvelu (£10 + postikulut). 


Grielly Green Repair Shampoo (kokonainen 200 millin tuote maksaa £16)
Boksin mukana tullut näyte on 50 millin deluxe-näyte, josta riittää shampoota moneen pesukertaan. Tämä nimenomainen shampoo on tarkoitettu vahingoittuneille, kiharille ja värjätyille hiuksille. En kutsuisi hiuksiani kiharoiksi, mutta laineekkaat ne ehdottomasti ovat. Käytän paljon suoristusrautaa ja kiharrussauvaa, joten hiukseni ovat erityisesti kuivat. 

Plussat ja miinukset:
+ Tuoksu ja koostumus ovat kivoja. Shampoo tuoksuu vaniljalta, jonka läpi kuultaa sitruunainen tuoksu. 
+ Pakkaus näyttää kalliilta ja sen käyttäminen tuntuu luksukselta. 

- Pakko sanoa, että en huomaa mainittavaa eroa muihin paljon edullisempiin shampoihini. Hiukseni eivät tunnu yhtään enempää (tai vähempää) hoidetuilta kuin The Body Shopin tai vaikkapa Superdrugin shampoiden jälkeen. Ehkä mun hiukset eivät ole tarpeeksi vahingoittuneet hyötyäkseen tästä?
- En tiedä onko näytteen pakkaus samanlainen kuin täyskokoisen tuotteen, mutta ainakin tämän näytteen korkki meinaa hajota kahteen osaan.

Oxygen Hand & Body Créme (kokonainen 200 millin pakkaus maksaa £14.95)
Saamani näyte on 20 millin pakkaus, joka myös riittää todella moneen rasvauskertaan, ainakin jos ei aio rasvata koko kehoaan. Minä olen käyttänyt tätä vain käsivoiteena, koska tarvitsin sellaista. Pidän sitä työpöytäni laatikossa, sillä tykkään rasvailla käsiäni pitkin päivää. 

Plussat ja miinukset:
+ Sama kuin yllä, eli tuoksu ja koostumus ovat kivoja. Koostumus on kevyt, minulle kesään sopiva. Imeytyy nopeasti. Tämäkin tuoksuu vaniljalta.
+ Hoitaa asiansa eli kosteuttaa käsiäni tekemästä niitä inhottavan rasvaisia.
+ Tämän Amarya-boksin suosikkituotteeni!

- Tämä on vain hypoteettinen miinus: luulen, että tämä ei riitä talvella käsieni kosteuttajaksi 

REN Satin Perfection BB Cream (15ml; £7.80)
Ilmeisesti tämä on joku kokeilussa oleva tuote, kun siitä ei ole Amaryan kaupassakaan deluxe-näytettä isompaa pakkausta. Vaikka kyllä tästäkin näytteestä riittää useampaan kertaan, niin on 15 millin pakkaukseksi tällä aivan törkeä hinta. En edes halua tietää, minkä hintainen täysikokoinen tuote sitten on. 

Plussat ja miinukset:
+ Kevyt koostumus
+ Kosteuttaa jonkin verran - ei ainakaan korosta kuivia läiskiäni
+ Tasoittaa ihon väriä hieman (mutta vain hieman)
+ Aurinkosuojakerroin (15)

- Kuten Grielly Greenin shampoossa, tässäkään ei ole mitään ihmeellistä. Se ei tee ihostani yhtään sen upeamman näköistä kuin vaikkapa tällä hetkellä rakastamani The Body Shopin BB-voide tai sitä edullisempi ja huonompikin Superdrugin BB-voide. Koska tässä RENin tuotteessa kuitenkin suojakerroin, olen sekoittanut sitä TBS:n BB-voiteeseen, jossa puolestaan ei ole aurinkosuojaa. 
- Vaikka näissä länsimaalaisissa BB-voiteissa ei juuri peittävyyttä ole muutenkaan, mutta mielestäni tässä tuotteessa sitä on erityisen vähän (ei juuri ollenkaan)

Green People'n aurinkovoidetta en ole itseasiassa käyttänyt vielä, joten en osaa sanoa siitä mitään. RENin BB-voiteen loppuessa sekoitan sitä varmaan TBS:n BB-voiteeseen!

Mainittava on, että hairahduin tilaamaan yhtä toista ekoystävällistä kauneusboksia. Sen nimi on BeautEcoBox ja se on vasta pari kuukautta sitten alkanut tilauspalvelu. Tilaajat saavat valita joka kuukausi haluamansa boksin kolmesta vaihtoehdosta. Se on samanhintainen kuin Amarya. Haluan testailla näitä molempia rinnakkain silmällä pitäen, että kumpi on kannattavampi. 

Tsau! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti