maanantai 10. kesäkuuta 2013

Viisi useimmiten käyttämääni E.L.F.-tuotetta

Jos olette lukeneet edes muutaman postaukseni, olette varmasti huomanneet, että käytän paljon E.L.F-tuotteita. Rakastan shoppailla niiden verkkokaupassa, koska uusien juttujen kokeileminen on verrattain edullista eikä pieleen mennyt ostos harmita ihan niin hirveästi kuin jokin kalliimman merkin tuote. Siksi minullekin on kertynyt paljon E.L.F-tuotteina, sekä niitä mahtavia, keskivertoja että täysiä floppejakin. Ajattelin valita tätä kirjoitusta varten viisi suosikkituotettani, joita myös luonnollisesti käytän tämän merkin tuotteista eniten. Nämä viisi eivät tosin ole missään järjestyksessä.


Kaikki tuotteet sivellintä lukuunottamatta ovat Studio-sarjan tuotteita. Sivellin on erityisesti mineraalimeikeille tarkoitettu bambusivellin. 

Ensimmäinen tuote on Maximum Coverage Concealer-peitevoide. Käytän sävyä Sand, joka on valikoiman toiseksi vaalein. Tämä peitevoide on melko kevyt, mutta kuitenkin suht peittävä. Se ei tosin yksinään peitä tummia silmänalusiani täysin, joten käytän useimmiten korjaavaa peitevoidetta sen alla. Se on tosin omiaan peittämään pieniä epäpuhtauksia ja etenkin punaisuutta, jota minulla on poskissa. Sitä myydään hintaan £3.75 ja se on mainio tuote siihen hintaan.

Seuraavaksi haluan esitellä neljä eri väriä sisältävän Warm Bronzer-aurinkopuuterin/poskivärin (£3.75). Sama nelikko on saatavana myös viileänä versiona. Tämä on ehkä yksi kaikkien aikojen suosikkituotteitani ikinä, kaikista merkeistä yhteensä. Siinä on neljä lämmintä sävyä, joita voi käyttää joko yhdessä tai erikseen aurinkopuuterina, poskipunana, korostusvärinä tai luomiväreinä. En ole koskaan käyttänyt tätä luomiväripalettina, mutta käytän sitä säännöllisesti erityisesti aurinkopuuterina tai poskipunana. Joskus käytän jotain hentoa poskipunaa alla, jonka päälle pyöräytän hiukan tätä aurinkopuuteria. Se näyttää todella kauniilta tuoden nimensä mukaisesti lämmintä hehkua kasvoille. Yleensä käytän kaikkia värejä yhdessä, kuten kuvasta voi päätellä.

Tykkään käyttää Mineral Complexion Brush-sivellintä edellämainitun aurinkopuuterin kanssa. Se on ihanan pehmeä iholla, joten sitä on ilo käyttää. Siihen tarttuu sopiva määrä meikkiä ja se on helppo pestä - ja vaaleasta väristä näkee helposti, milloin se on puhdas. Näitä bambusiveltimiä ei näköjään ole saatavilla enää, valitettavasti.

Neljäs suosikkituotteeni on HD Blush-nestemäinen poskipuna (£3.75) fuksian sävyssä Encore. Sen käyttö vaatii vähän opettelua ja maltillista otetta, mutta se todella kannattaa. Se on tuote, joka todella pysyy paikoillaan koko päivän ja näyttää kauniin luonnolliselta kunnolla häivytettynä. Pumppaan sitä ulos pienimmän mahdollisimman tipan alustalle ja levitän sitä ihan vähän kerrallaan Everyday Mineralsin minikabukilla. Se on tarpeeksi tiheä harja, jolla saa hyvän kontrollin nestemäisestä tuotteesta. HD-poskipunaa voi huolettaa käyttää myös huulilla!

Viimeisenä haluan mainita Flawless Finish-meikkivoiteen. Se maksaa vain £6.75, vaikka onkin aika laadukas tuote. Minulla on sitä kahta sävyä: vaaleampi Sand (peitevoiteen koordinoiva väri) ja astetta tummempi Buff. Ostin Buffin viime kesänä, kun olin aika ruskettunut, jolloin se sopi minun iholleni hyvin. Talvimeikkivoiteeksi se oli ihan liian tumma, joten käytin sitä joskus sekoitettuna yhden B. is for Beautiful-meikkivoiteen kanssa, joka oli minulle puolestaan talvellakin liian vaalea. Ostin siis talveksi Flawless Finish-meikkivoiteen sävyssä Sand, joka on minulle paras koskaan kokeilemani sävy. Se ei tee ihosta liian mattapintaista, vaan jättää ihon luonnollisen kolmiulotteiseksi. Se on helppo levittää ja häivyttää ja se on myös melko pitkäkestoinen. Minua tosin harmittaa se, että kuivimpina ihokausinani se ei ole minun kasvoilleni tarpeeksi kosteuttava. Se saattaa paljastaa ikävimmät kuivat läiskät kasvoista, jolloin tykkään käyttää muita meikkivoiteita tämän sijaan. Tämä on oiva meikkivoide muuten ja yleisesti ottaen pidän siitä todella paljon.

Toivottavasti tästä oli jotain hyötyä, etenkin niille, jotka aikovat tehdä ostoksia E.L.F'in verkkokaupassa ensimmäistä kertaa.

Mitkä ovat teidän suosikkituotteenne tältä merkiltä tai mitä tuotteita haluaisitte kokeilla? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti