lauantai 22. kesäkuuta 2013

Uusimmat meikkisuosikit

Eilen tein postauksen viime aikaisista meikkipettymyksistäni, joten sen jälkeen on kiva kirjoittaa tuoreimmista lempparimeikeistäni. Niitä on onneksi paljon enemmän kuin pettymyksiä. Vaikka olen törsäillyt tässä kuussa aika paljon, niin olen todella onnellinen ja innostunut uusista meikeistäni.


Kovin on pinkkiä. Olen tykästynyt hirveästi The Body Shopin Leona Lewis-kokoelman huulikiiltoon sävyssä Deerlicious Petal. Se tuntuu kivalta huulilla, ei ole ollenkaan tahmea, tuoksuu makealle mintulle eikä The Body Shopin vanhempien huulikiiltojen tyypilliselle hajulle, ja se kestääkin ihan ookoosti. Väri on hyvin vaalea pinkki, mutta se käy mulle hyvin, koska en tykkää räväkästä huulimeikistä. Tätä on myös helppo levittää huulille ilman peiliä.

Tämän hetken ehdoton ykkösmeikkipohjani on myöskin TBS:n Vitamin E Cool BB Cream. Olin skeptinen tästä one-fits-all-sävystä, mutta kyllä se vain jotenkin sopeutuu oman ihon väriin. Se on BB-voiteeksi jopa melko peittäväkin ja siitä saa kerrostamalla ja häivyttämällä melkein jopa keskipeittävän. Se ei ole kuivattava ja se on helppo levittää.

Superdrugin luotsaama B. is for Beautiful-meikkisarja on yllättänyt minut positiivisesti jo monta kertaa. Suosikkituotteeni niiltä tällä hetkellä on B. Complete-kynsilakka sävyssä Bubble Gum. Väri on täydellinen pinkki kesää varten, mutta se ei ole kuitenkaan mikään neonväri. Parasta tässä lakassa on kuitenkin peittävyys, kuivumisnopeus ja kestävyys. Yksikin kerros lakkaa näyttää jo aika hyvältä, mutta kaksi kerrosta saa sen hehkumaan. Se on superhelppo levittää ja se kuivuu nopeasti, jo muutamassa minuutissa. Samalla merkillä on myös erityisen nopeasti kuivuvia kynsilakkoja, joita haluaisin ehdottomasti kokeilla. Lakka kestää  ilman mitään rakoilua ainakin neljä päivää ja enemmänkin. Haluan näitä lisää!

Seuraavaksi haluan mainita NYX'in Glow-sävyisen voidemaisen poskipunan. Se on voimakaspigmenttinen, helppo häivyttää ja huulillekin sopiva. Glow antaa nimensä mukaan kauniin hehkun poskille olematta kiiltävä tai glitterinen. Haluan lisää myös näitä! Mulla on Bronze-sävyinen saman sarjan puna/poskiväri, mutta en ole vielä käyttänyt sitä yhtä paljoa kuin tätä Glow'ta, joten en ole vielä muodostanut siitä kunnolla mielipidettä.

Nyt ehkä suosikkiposkipunani ikinä - nimittäin TBS:n Baked Blush in Petal. Tämä on hohtava pinkki+koralli-yhdistelmäpuna, joka on myös kiva highlighter. Se on aivan supervoimakaspigmenttinen, antaa kasvoille ihanan hehkun ja vähän väriä, näyttää hyvältä aurinkopuuterinkin päällä, helppo levittää ja kestää pitkään. Aah. Onhan sillä jonkin verran hintaa (£12), mutta voin sanoa, että on sen arvoinen!

Tästä kuvasta puuttuu E.L.F Eye Primer. Haluan antaa sille erityismaininnan, koska se toimii todella hyvin, erityisesti vain puolentoista punnan tuotteeksi. Aluksi se ei ollut kovin kestävä, mutta en osannut käyttää sitä oikein. Tajusin, että kun laitan sitä melko paljon ja annan sen kuivua aika pitkään (ihan reippaat muutaman minuuttia), niin silloin se toimii tosi hyvin. Tarten ja Urban Decayn luomivärit pysyvät hyvinä ainakin 10 tuntia, ja edullisemmat luomivärit noin kahdeksan tuntia. Se mun pohjustajan sävy on Champagne, jossa on glitteriä, joten aion ostaa ihan vain sen tavallisen E.L.F'in pohjustajan. Se oli loppuunmyyty ostaessani tämän Champagne-värin.

Siinäpä mun yksittäiset meikkisuosikit. Myöhemmin tulossa postaus parista uudesta suosikkipaletistani!

Seuraavaan kertaan!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti