tiistai 11. kesäkuuta 2013

Päivittäisen meikkipussini sisältö

Tykkään katsoa Youtubessa What's in my hand bag-videoita. En osaa sanoa tarkemmin syytä, koska eihän niissä varsinaisesti mitään kovin mielenkiintoista ole. Ehkä siksi, että se antaa luvan uteliaaseen kurkistukseen reviirille, joka on kuitenkin todella yksityinen. Toisten laukkuja ei normaalioloissa pengota.

Minun laukussani ei ole juuri mitään näytettävää muutaman paperin, penaalin ja meikkipussin lisäksi. Ajattelin siis tehdä oman versioni tästä tagista ja ottaa kuvan päivittäisen meikkipussini sisällöstä. Siis sen meikkipussin, jota kuljetan päivittäin mukanani.


Olette saattaneet jo nähdäkin tämänhetkisen meikkipussini. Se on CutECOsmetics-verkkokaupasta tilaamani Reconsider-setin mukana tullut. Olen heikkona kaikkiin pieniin pussukoihin, joten vaihtelen meikkipussiani aika ajoin. Sen vakiovarustukseen kuuluu seuraavia asioita:

Pieni nenäliinapakkaus
Iso kasa perushiuspinnejä
Pari ponnaria
Pumpulipuikkoja
Päivän huulimeikkituote, joka tänään oli E.L.F Mineral-huulipuna (Ripe Rose)
Huulirasva - se on noin viimeiset puoli vuotta ollut Soap&Gloryn A Great Kisser Lip Moisture Balm suklaakirsikan makuisena
Silmälasipyyhe
Jokin käsivoide . tällä hetkellä kesäkuun Amarya-tilauksessa tullut vaniljainen Oxygen Hand & Body Créme
Minihiusharja
Muumi-peili, joka on yksi suosikkiesineitäni. Sain sen joululahjaksi muutama vuosi sitten mahtavalta ex-kämppikseltäni, jonka kanssa asuin yhdessä pari vuotta. Peilin toisella puolella on Muumipappa.

P.S. Näin tänään, että Gossmakeupartist eli Wayne Goss on saanut sivellinhankkeensa siihen vaiheeseen, että hänen uusia siveltimiään voi toivottavasti ostaa jo parin kuukauden kuluttua. Wuhuu! Jos ne ovat minun budjetilleni sopivia tuotteita, niin todellakin aion ostaa edes yhden tai pari. Rakastan hänen videoitaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti