torstai 13. kesäkuuta 2013

Roskapuhetta! Kesäkuun painos

Kesäkuu ei ole vielä ihan puolessavälissäkään, mutta ajattelin silti tehdä tämän kuun 'roskapostauksen' jo nyt kun sitten viime kerran on jo muutama loppuunkäytetty tuote kertynyt nurkkiin.


Tuotteiden esittely menee kutakuinkin vasemmalta oikealle.

Superdrug Facial Cleansing Wipes (Fragrance free) (£0.99)
Ostin jokin aika sitten kolme pakkausta Superdrugin omia meikinpoistopyyhkeitä. Kaikki ostamani pakkaukset ovat eri tuoksuisia - tai siis tässä tapauksessa pyyhkeet olivat tietenkin tuoksuttomia. Pakkauksessa on 25 pyyhettä ja ne ovat vegaaneille soveltuvia. En käytä meikinpoistopyyhkeitä päivittäin varsinaiseen meikinpoistoon, vaan korjailen niillä esim. (silmä)meikkiä ja täten saatan käyttää samaa pyyhettä useampaankin kertaan. Siihen tarkoitukseen nämä ainakin sopivat hyvin eikä näitä ole ainakaan hinnalla pilattu. Ostan varmasti uudelleen käytettyäni jäljellä olevat kaksi pakkausta.

Sleek Lash Out Mascara (£6.99)
Ostin tämän ripsarin siksi, että tässä on pieni harja, mistä yleensä tykkään. Itse ripsivärin koostumus oli miellyttävän jämäkkä eikä liian juokseva. Harjaan tosin tarttui aivan liikaa väriä, ja sitä sai kunnolla kaapia pois putkilon reunaan ennen ripsiin levittämistä. Tämä ripsari oli myös ennalta-arvaamaton: joskus se pysyi koko päivän paikoillaan leviämättä kun taas joinakin päivinä sitä joutui tarkkailemaan urakalla. Yritin keksiä jonkin yhteyden tähän, esimerkiksi tietyn peitevoiteen käyttö silmien alla, mutta en havainnut mitään johdonmukaisuutta. Luin blogeista ja katsoin Youtubesta monia arvosteluita, mutta missään niissä ei mainittu samaa ongelmaa. Ehkä se ei vaan yksinkertaisesti sopinut nimenomaan minulle syystä tai toisesta. Se on kuitenkin pääsyy sille, että miksi en aio ostaa sitä uudelleen enkä loppujen lopuksi tykännyt tästä ripsarista.

Soap&Glory Thick & Fast Super Volume Mascara (£10)
Tälla ripsarilla on jo aikamoinen kulttimaine. Tottahan toki minunkin piti kokeilla, että onko hypellä mitään perää. Ostaessani tätä Bootsissa ei ollut testeriä. Kotona minulle valkenu, että ripsarin harja on paljon isompi, mihin olen tottunut. Minun oli aluksi vähän vaikeampi käyttää ripsaria sen harjan koon takia, joten alkuvaikutelmani eivät myöskään olleet parhaat mahdolliset. Useamman harjoituskerran jälkeen levitys alkoi sujumaan ja opin tykkäämään tästä tuotteesta aika paljonkin. Sen koostumus on sopiva ja se todellakin pysyy ripsissä hievahtamatta koko päivän - se ei ole koskaan levinnyt sinne missä sitä ei pitäisi olla. Voisin ostaa tämän joskus uudelleen. Itseasiassa olin pari viikkoa sitten ostamassa S&G:n saman ripsarin HD-versiota, eli sitä jossa on pienempi harja. Huomasin tosin vasta kassajonossa sen sisältävän karmiinia (jota en käytä, joten päädyin ostamaan nykyisen B. is for Beautiful-ripsarini. Otin kuvan näiden kolmen ripsarin harjoista vertailun vuoksi:

Sleek Lash Out; Soap&Glory Thick & Fast; B. Loud High Volume Mascara (ja minä kun luulin S&G-ripsarin harjaa isoksi!)

Miaroma Sweet Almond Oil (118ml; £6.99)
Tästähän olen kirjoittanut moneenkin otteeseen. Manteliöljy on ihonhoitoni peruspilari. Käytän sitä sheivausöljynä, päivä- ja yövoiteena, omatekoisten voiteiden ja kuorinta-aineiden pohjana...Olen jo ostanut tätä jemmaan sekä litran että 200 millin pakkauksessa. Mahtava tuote kuivalle iholle.

The Body Shop Aloe Soothing Day Cream (50ml; £4)
Olen käyttänyt tämän päivävoiteen loppuun ajat sitten, mutta jostain syystä se on pyörinyt laatikossani tyhjänä. Se oli luottotuotteeni ennen Simplen ja manteliöljyn löytämistä ja käytin sitä joka päivä saman sarjan yövoiteen kanssa. Se on yhtä laadukas kuin Simplen Vital Vitamins-sarjan päivä- ja yövoide - aloin käyttämään Simpleä ihan vain siksi, että sitä on helpommin saatavilla monessa kaupassa. Suosittelen lämpimästi Aloe-sarjan tuotteita yleisesti ottaen herkälle iholle.

Dr Organic Aloe Vera Gel (200ml; £5.19)
Aloe vera-geelit ovat monikäyttöisiä. Niitä voi levittää iholle sellaisenaan erityisesti viilentämään ja virkistämään kehoa. Ne ovat erityisen hyviä koko päivän auringossa paahtunelle iholle, joten aloe vera-geeli on mainio kesätuote. Minä käytän sitä lähinnä omatekoisissa voiteissa, mutta joskus tykkään käyttää sitä ihan vain sellaisenaankin. Se imeytyy nopeasti ja jättää jälkeensä miellyttävän raikkaan tuoksun. Sopii hyvin niille, jotka eivät malta odottaa raskaampien vartalovoiteiden imeytymistä. Olen jo ostanut tätä uudelleen!

Tässäpä nämä mun viime aikaiset roskat. Törmäillään pian!

2 kommenttia:

  1. I LOVE S&G thick and fast mascara :) x

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. I wasn't too keen first because the brush is pretty big for my small eyes and short lashes but actually, after stubbornly using it for some time, I really started to like it. I would and probably will repurchase :) x

      Poista