maanantai 3. marraskuuta 2014

Video: Meikki theBalmin Autobalm Hawaii-paletilla

Tilasin yhden theBalmin uusimmista paleteista feelunique.comista vähän aikaa sitten, ja olen vallan ihastunut siihen. Halusin siis näyttää teille, että millaisen meikin tykkään tehdä sillä juuri nyt.



Tuotteet ja mistä niitä saa









essence Big Bright Eyes (Highlight it...pearly): En löydä sitä kosmetik4less-kaupan sivuilta! Sori!




Makeup Geek Eye Blender Brush: poistunut valikoimasta?





4 kommenttia:

  1. Hukkui sitten kommentti (?) Mutta tosi ihana meikki! Alkoi tuo Autobalm kiinnostaa, vaikka olin jo päättänyt, että näitä en tarvitse :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti :). Munkin eka reaktio oli vähän "plääh", mutta täytyy myöntää, että paketin konsepti veti puoleensa. Söpö ja kekseliäs se paletti ainakin on!

      Poista
  2. Tulipas vallan kiva meikki vaikka toi paletti ei sinänsä iske :) Sulonen pakkaus mut toi "sisältö" on vähän määh.
    Ois aika kiva jos joskus voisit tehdä videon vaikka kaikista omistamistasi TheBalmin tuotteista ja kertoa vähän omia mielipiteitä tuotteista ja tehdä vaikka meikin niillä. Itsellä kun ei ole vielä yhtään TheBalmia ja merkki kuitenkin kiinnostaa aika paljon (Mary-Lou Manizer on vainonnut minua jo jonkun aikaa ;) )

    -pahvikirahvi

    Ps. Huomasitko Sleekin sivuilla niiden kilpailun? Minun oli ihan pakko 7 vuoden jälkeen kirjautua Youtubeen ja tilata kanava!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitti, ja kivaa, että katsoit videon, vaikka paletti ei iskekään :)! Kiitos myös videotoiveesta, jotka ovat *aina* tervetulleita. Mulla ei tosin ole (vielä...) kovin montaa theBalmin tuotetta, joten en ole varma, että saisinko tarpeeksi kiinnostavaa videota aikaan. Mulla on tän paletin ja luomiväripohjustajan lisäksi vain Meet Matt(e) Nude- ja Balm Voyage!-paletit. Enemmän tosin tekee mieli, joten eiköhän niitä ajan mittaa kerry ;).

      Ja joo, huomasin Sleekin kilpailun! Todellakin osallistuin, kun palkinto on aivan mieletön! *lääh*

      Poista