maanantai 23. kesäkuuta 2014

Souk Souk Little Green Beauty Box: kesäkuu 2014

Vain luonnonkosmetiikkaa sisältävä, kuukausittainen Souk Souk Little Green Beauty Box (vain Britanniassa asustaville, sori!) jaksaa ihastuttaa. Kesäkuun paketti on aivan mahtava sisältäen minulle täysin uusia, mutta laadukkaan oloisia merkkejä. Rakastan seerumeita, naamioita ja öljyjä, joten tämä boksi oli kuin minulle räätälöity.


Freshness of the Morning (FoM) Antioxidant Facial Mask

Tässäpä on tee-se-itse-henkinen naamio. Pienessä purnukassa on nimittäin mm. C-vitamiinia, ruusunmarjaa, kamomillaa ja laventelia sisältävää savijauhetta. Sitä sekoitetaan pieneen määrään vettä ja levitetään kasvoille ja kaulalle. Naamio kuivuu pahemmin kiristämättä iholle. Jotain tämä kasvoille tekee, sillä ihoni tuntuu jotenkin erityisen puhtaalta tämän naamion jälkeen ja sen pitäisikin nimenomaan poistaa ihosta haitallisia aineita. Vaikutus ei ole ainutlaatuinen tälle naamiolle, mutta se on silti hyvin miellyttävä tuote. Käytän sen mielelläni loppuun.



Freshness of the Morning Revitalising Hair Serum

Samalta merkiltä toinen tuote, mutta tällä kertaa hiuksille. Tämä seerumi koostuu monesta eri öljystä, kuten esimerkiksi jojobasta, afrikkalaisesta mankettipuuöljystä ja kärsimyskukkaöljystä (hmm...). Tuote on hyvin kosteuttava, joten minun on ollut vaikea saavuttaa ohuille hiuksilleni sopiva tasapaino. Pari pientä pisaraa riittää. Pidän tästä kyllä silloin kun annostelu osuu kohdilleen, mutta ei ole Holy Grail-hiusseerumiani voittanutta!


Mel Millis Neroli & Baobab Re-Energising Face Oil

Jee, kasvoöljy! Opin tämän ansiosta, että baobab tarkoittaa apinanleipäpuuta. Öljy tuoksuu aika voimakkaasti mausteiselta nerolilta, mistä pidän. Tiedoksi tosin niille, jotka siitä puolestaan eivät välitä, tuoksu säilyy iholla parikin tuntia. Kyseessä on hyvin kosteuttava öljy, joka on varmaan elementissään erityisesti talvella. Tällä hetkellä ihoni ei välttämättä tarvitse yhtä paljon kosteutusta, erityisesti päiväkäytössä. Pidän myös pakkauksen pumpusta. 


Yours Truly Organics Fix Me! Repairing Serum

Tämä on paketin tähti. Kyseessä on korjaava, siloittava ja kirkastava seerumi. Iholle levittäessä se tuntuu nahkealta ja tahmaiselta, mutta älkää antako sen hämätä. Se sulautuu ihoon nopeasti jättäen sen pinnan pehmeäksi ja hyvin sileäksi. Sen takia pidän siitä erityisesti päiväseerumina, sillä tuntuu kuin sen ansiosta päivävoidekin sulautuisi ihoon samettisemmin, minkä ansiosta meikkipohjakin näyttää paremmalta. Olen myös huomannut sen tasoittavan ihon väriä. Tässä seerumissa on paljon mediaseksikkäitä ainesosia, kuten jojoba-, ja arganöljyä sekä aloe veraa. 


Mel Millis Organic Neroli Hydrolate Mist Tonic

Viimeisenä esiteltävänä on kätevässä pumppupullossa oleva nerolikasvovesi. Tästä oletin pitäväni vähiten, mutta itse asiassa tykkään siitä paljonkin. Kyseessä on kevyt ja hieman kosteuttavakin kasvovesi. Sen suihkauttaminen kasvoille tuntuu virkistävältä. Pidän myös siitä, että se imeytyy ihoon hyvin tahmaamatta. Vaikka se ei olekaan yhtä hyvä kuin Melvitan Extraordinary Rose Water - kyllä, jaksan mainita sen aina tilaisuuden tullen - se on hyvä korvike!


Oletteko te kuulleet näistä merkeistä aiemmin? Mitä tuotetta te kokeilisitte mieluiten?

6 kommenttia:

  1. Ihania juttuja! Jotenkin tuo naamio houkuttaa eniten

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä on varsinkin se hyvä puoli, että koostumuksesta voi tehdä itselleen mieluisen!

      Poista
  2. Myöhäisillan hajoamiset: Ensimmäisen kuvan keskimmäinen purkki näyttää nenäsuihkeelta :--D

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi kun vaikkapa tätä boksia saisi tilattua Suomeen. :) Mulla on noiden kotimaisten kanssa aina se ongelma, että puolet tuotteista on sellaisia että jää käyttämättä. Luonnonkosmetiikkaboksista tulisi käytettyä kaikki. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen todella rakastunut näihin luonnonkosmetiikkaan erikoistuneisiin bokseihin. Lähes aina tulee tosi ihania juttuja. Toivottavasti Suomessakin lanseerattaisiin jotain vastaavaa.

      Poista