sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Tuliaisia Sephorasta! (Kat Von D ja Bite Beauty)

Lienee itsestäänselvyys kaikille kosmetiikkafriikeille, miksi olen superinnoissani tästä pstauksesta! Poikaystäväni palasi työmatkalta Yhdysvalloista eilen. Annoin hänelle mukaan Sephora-toivelistan, joista hän pystyi valitsemaan minulle jotain kivaa. Ykkösvaihtoehtoani, Josie Maranin Argan Lip & Cheek Color Set -kokoelmaa ei valitettavasti ollut saatavilla, mutta sain kolme muuta kivaa tuotetta listaltani.


Ensimmäisenä näytän teille Kat Von D:n Everlasting Face Shaping Blush-poskipunan. Sarjaan kuuluu monia eri sävyjä, mutta Truth vaikutti neutraalilta, mihin tahansa meikkiin sopivalta vaaleanpunaiselta. Halusin monikäyttöisen sävyn, sillä kalliimmat tuotteet pitää mielestäni olla sellaisia, joita tulee myös käytettyä. 



Pakkaus on kaunis, goottimainen ja naisellinen. Materiaali vaikuttaa kovalta, kolhuja kestävältä muovilta, joka myös suojelee pakkauksen sisältöä hyvin. Itse puna tuntuu samettiselta ja hyvin hienoksi jauhetulta.


Bite Beauty on minua jo jonkin aikaa kiinnostanut merkki, eikä vähiten siksi, että Beauty Broadcastin Emily on kehunut BB:n tuotteita vuolaasti. Kaikkein eniten halusin saada neljän jumbokynän setin, joka oli harmikseni loppuunmyyty. Varasijalla olivat nämä kaksipäiset huulipunat - tällä tavoin pääsen silti kokeilemaan brändin useampaa huulipunaa. Yksi täysikokoinen BB:n huulipuna maksaa yli 20 dollaria, kun taan yksi kaksipäinen huulipuna maksaa vain 12 dollaria.

Olen suuri nudehuulien fani, joten halusin tietenkin saada kynteni tähän neutraaliin duoon. Vasemmanpuoleinen Musk on toffeenruskea nude, kun taas oikeanpuolainen Lychee on neutraali vaaleanpunainen. Juuri minunlaiseni sävyt. 


Seuraava kaksikko onkin jo aivan toista maata. Vasemmanpuoleinen Violet on nimensä veroisesti täysin viileä violetti, jollaista täysin samanlaista minulla ei ole kokoelmassani. Pelkäsin sen korostavan hampaiden keltaisuutta, mutta pikaisen kokeilun perusteella se ei ehkä pidäkään paikkaansa, jee! Tuotteen toinen puna, Palomino, on hehkuva aniliininpunainen. Molemmat sävyt ovat mukavuusalueeni ulkopuolella, mikä on tosin hyvä - mikäpä olisi parempi aika kokeilla kirkkaita huulipunia kuin kesä? 


Vaikka osasin kyllä odottaa, että nämä kaksoispunat ovat pienempiä verrattuna täysikokoisiin tuotteisiin, niin en siltikään odottanut niiden olevan näin pieniä. Tässä vertauskuva E.L.F:in Mineral Lipstickin kanssa. Pienuudessa on tosin myös hyväkin puolensa: huulipunan levittäminen suoraan puikoista aivan mielettömän helppoa. Näillä minipunilla saa paljon tarkempaa jälkeä aikaan verrattuna normaalikokoiseen huulipunaan!


Loppuun vielä värinäytteet. Vasemmalta oikealle: Bite Beauty Musk, Lychee, Palomino, Violet ja Kat Von D Truth


En ole vielä päässyt testaamaan tuliaisiani syvemmin, joten en osaa vielä sanoa, mikä niistä on suosikkini. Ensivaikutelmani kaikista tuotteista ovat kuitenkin korkealaatuiset.

Mitä te haluaisitte Sephorasta?

5 kommenttia:

  1. Öö, mitä haluaisin Sephorasta... En ole koskaan käynyt, mutta mitä amerikkalaisten blogeista olen seurannut niin melkein kaiken :D Yllättäen Kat von D:n luomiväripaletit kiinnostavat kovasti. Onneksi Sephoran valikoimaa on myös Rose's Beauty Storessa, jos oikein himotus iskee.

    Ihanat tuliaiset!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mitä perskuletta! Voi ei, minkä Riikka teit! Mitä ihanuuksia tuolla kaupassa onkaan, mm. se haluamani Josie Maranin setti! Kääääääk! Sephora itse asiassa toimittaa tänne UK:hon, mutta jos tilaa alle 75 punnalla, postikulut ovat aika kalliit, mutta sitten taas 75 puntaa kerralla + pienemmät postikulut ovat iso sijoitus, joten olen toistaiseksi pidättäynyt tilauksesta. Tuo sun suosittelema kauppa voisi olla täydellinen vaihtoehto. Kuola jo valuu :D!

      Poista
    2. Hehee, yksi toinen blogisti reagoi ihan samoin kun kerroin tästä kaupasta. :D jos siis haluaa saada kosmetiikkabloggareiden pasmat sekaisin, kannattaa mainita tämä kauppa. Olen itse yrittänyt pysyä kyseiseltä sivustolta kaukana, koska jos antaa pikkusormen jne.

      Pikkulinnut kertovat myös, että jos sivustolta ei jotain löydy jota kuitenkin Ameriikan Sephorassa myydään, niin tilaavat sen sinulle tarvittaessa myös erikseen.

      Poista
  2. Niin, tein muuten tänään tilauksen Sleekiin! Ja, öh, kosmetik4lessiin, mutta Visassa alkoi juuri uusi laskutuskuukausi... Se riittänee syyksi :D

    VastaaPoista
  3. Ooooo, ihanaa! Perusteelliset haalintapostaukset sitten vaan kehiin! Tuota samaa tekosyytä minäkin aina käytän, ja silti aina masentaa yhtä paljon, kun lasku on suuri heti kuun alussa :D.

    VastaaPoista